スクールブログ Hygee's Garden

This morning the students started their Global Village English programme and met their team leaders Mika, Quinn, Sharon and Temi who are all from different countries and are interesting to talk to. The girls took part in fun group activities communicating in English, as well as presenting information.

In the afternoon, they explored the Kannawa onsen area on foot and completed some fieldwork to discover information about certain locations. They learned so much. Then the students enjoyed some free time in the Jigoku area, some of them soaked their tired feet in the foot baths.