スクールブログ Hygee's Garden

We started our day by taking a photo of our Sakura girls under the sakura. Then the students continued with their Global Village study programme communicating in English to conduct interviews and complete tasks such as an opinion exchange, interviews and individual presentations.

An impressive lunch at the university canteen was enjoyed by all. The Thai curry is particularly delicious!

After working hard all day, the girls can finally relax back at the hotel and soak in the hot spring bath after enjoying a satisfying evening meal.

Tomorrow, the lastday of the programme will be brought to a close. The students will deliver their final presentations, show their appreciation to the course leaders and say ‘farewell’ to Beppu.

What a fantastic trip! The girls have really progressed well.